ADRASAN SULUADA (MALDİVLER) Tur Programı
Departure Places: ANTALYA ANA CADDE ÜZERLERİNDEN VEYA OTELDEN
PROGRAM

 

TUR PROĞRAMI 

SULUADA (BÖLGESEL ADIYLA MALDİVLER) özellikle Akdeniz foklarının barınağı olan SULU ADA böbrek hastalarının taş ve kum düşürmesinde faydalı olduğu söylenen soğuk suyun çıktığı yer mutlaka gidilmesi gereken yerlerdir. Tur programını detaylı açıklamadan önce belirtmek isteriz ki biz, özel tekne turları yaptığımız için programlarımızı hava şartları, koyların doluluk oranı ve misafirlerimizin arzuları doğrultusunda belirliyoruz. Diğer tur tekneleri ile aynı koyları paylaşmak yoğunluğa sebep olduğu için misafirlerimizin kendilerini rahat ve özgür hissedebileceği sakin koyları tercih ediyoruz. 

Turumuza ilk olarak bir günaydın ile sabah 07:00 da sizleri bulunmuş olduğunuz Antalya merkezde ana caddelerde ki güzergahınızdan alarak başlıyoruz Yol Guzergahında Sarısu da Doğa Park da Extra Kahvaltı molası 20 dakika olarak verilecektir.

 Adrasan limanında bizleri bekleyen Teknemize yerleşip saat 10:00 da kendimizi akdenizin soğuk ve berrak sularına bırakıyoruz. İlk olarak SULU ADA da ilk molamızı 2 saat olarak veriyoruz. Suluada sonrası Teknemiz Amerikan Koyu ve Kargıcak koylarında da 1'er saat yuzme molaları vermektedir. (Yatımız her koyda ortalama bir saat yüzme ve güneşlenme molası vermektedir.) Bu esnada yine denizin bizlere ikramı olan balıklarımızın yanında ev yemeği tadında ki mezelerimiz ile öğlen yemeğimiz hazır olurken demir atan yatımızda yemeğimizi alıyoruz. Yemeğimizin ardından bir başka koya doğru hareket ile günün sonuna doğru gelirken akşam günün yorgunlugunu ikramımız olan meyve - çaylarımızı yudumlayarak limana 17:30 de dönüyoruz.

Liman da Teknemiz den İniyoruz. Kısa Bir mola Sonrası Aracımıza binerek Antalya’ya Hareket ediyoruz. 20:30 civarı almış olduğumuz noktalar da sizlerle vedalaşarak bir sonraki turumuzda sizleri tekrar aramızda görmek temennisi ile ayrılıyoruz. Hoş çakalın dostça kalın bizimle kalın katılımınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz.

NOT : DENİZ DEKİ DALGA DURUMUNA GORE UGRANACAK KOYLARDA DEĞİŞİKLİK YAPILABİLİR. ALTERNATİF KOYLARA GİDİLECEKTİR.

 

 

OTHER INFORMATIONS
Departure Places
    Notes

    Cancellation Conditions
    https://turontime.com/tur-1481-adrasan-suluada-maldivler.html

    Kışla mahallesi Güllük caddesi A. Tugayoğlu Apt. No: 22/N Muratpaşa /ANTALYA


    This printout is on 29.03.2024 19:02. may make changes to the tour schedule and prices. Please check again at the time of booking.