RAFTİNG Tur Programı

TUR PROGRAMI

 

 

Departure Places: ANTALYA ANA CADDE ÜZERLERİNDEN
PROGRAM

TUR DETAYLARI

 

Kemer Antalya Belek Alanya Manavgat ve Serik den Hergün Sabah Servis Araçlarımız ile Alınacağinız Noktalardan Alınarak Beşkonak daki Parkurumuza Hareket Ediyoruz.

Turumuza Saat 11.00 da Köprülü Kanyon da ki tesisimizde toplanma ile birlikte rehberimiz tarafından gerekli bilgilendirmeler ile11:30-12:00 da başlangıç noktamıza hareket edilir. Parkur toplam 14 km dir. Parkur alanında botlarımıza yerleşme ile birlikte raftingimize start verilmiş olur.


Şehirin sıcağindan ve neminden kurtulup kendimizi buz gibi soğuk su da yüzme ve atlama molaları vererek botlar üzerindeki turumuzu 3 saatin sonunda tamamlıyoruz. Bitiş noktamız olan tesisimize gelerek Öğle yemeğimizi çayın kenarında doğanın serinliğinde aldıktan sonra araçlarımıza yerleşmenin ardından Antalya’ya hareket ediyoruz. Sabah almış olduğumuz noktalara sizleri bırakarak. Bir sonraki turda da sizleri aramızda görmek üzere ayrılıyor hepinize katılımınızdan dolayı TALYA TUR Ailesi olarak TEŞEKKÜR ediyoruz.

 

 

OTHER INFORMATIONS
Departure Places
    Notes

    Rafting Ayakkabısı  : 20 Lira

    Video ve Fotoğraf Cd si = 80 Lira

    Misafirlerimizin Islanır yürüyüş ayakkabı ve yüzmeye elverişli kıyafetler Güneş gözlüğü güneş kremi gibi malzemeleri varsa almalarını tavsiye ederiz.


    Cancellation Conditions
    https://turontime.com/tur-1482-rafting.html

    Kışla mahallesi Güllük caddesi A. Tugayoğlu Apt. No: 22/N Muratpaşa /ANTALYA


    This printout is on 24.04.2024 22:04. may make changes to the tour schedule and prices. Please check again at the time of booking.