DALIŞ (DİVİNG) Tur Programı

 

Departure Places: ANTALYA ANA CADDE ÜZERLERİNDEN
PROGRAM

TUR PROGRAMI

 

Saat 7.30 belirlenen noktalardan alınma ve dalış bölgesine hareket.

Saat 09,30 da yat limanındaki teknelerimize yerleşme ve tur hakkında Dalış eğitmenlerimiz tarafından kısa brifing verilmesinin ardından en az 5’li gruplar halinde dalışlar koyun en sığ yerinden başlanmasıyla birlikte birinci dalışların yapılması her grupta en az bir eğitmen ve bir rehber balık adam dalgıçlara eşlik etmektedir. Dalışlarımız birincisi Çaltıcak  koyun da ikinci dalış Sıçan adası civarında yapılmaktadır.

 Acemi (Beginner) Dalıcılar:(1.DALIŞ 5 metre 2.DALIŞ 7 metre)olarak 20 dakika süre ile dalış yapılmaktadır. Tecrübeli Dalıcılar ise maksimum dalış derinliğine eğitmenler karar vermektedir.

Saat 13,00 da öğle yemeği(3 çeşit salata, spagetti ve balık)

Saat 17,00 da dalışların tamamlanmasıyla limana hareket dalış yapan misafirlerimizin almaya hak kazandıkları sertifika töreni ile turumuzu sonlandırıyoruz.

 

NOT: Dalış yapmayan misafirlerimiz de tüm dalış süresince yüzme güneşlenme dinlenme olanağına sahiptir. (yat turu ücreti öderler ulaşım dahil 30 EURO)

OTHER INFORMATIONS
Departure Places
    Notes

    Cancellation Conditions
    https://turontime.com/tur-1484-dalis-diving.html

    Kışla mahallesi Güllük caddesi A. Tugayoğlu Apt. No: 22/N Muratpaşa /ANTALYA


    This printout is on 29.03.2024 10:20. may make changes to the tour schedule and prices. Please check again at the time of booking.