FETHİYE 12 ADALAR TEKNE TURU Tur Programı

TUR PROGRAMI

 

Turumuza ortalama 3 saatlik 200 KM bir yolculuk ile Fethiye limanına varılmaktadır. Turumuza ilk olarak bir günaydın ile sabah 06:00 da sizleri bulunmuş olduğunuz ana caddelerde ki güzergahınızdan alarak başlıyoruz. 1.30 Saat sonra Kahvaltı molamızı Yolumuz Üzerinde Bekçiler köyünde ŞAFAK  RESTAURANT da AÇIK BÜFE Kahvaltı ile turumuza start vermiş oluyoruz.

Bu güzel kahvaltımızın ardından Fethiye limanında bizleri bekleyen yatımıza 10:00 civarı varış ve yatımızda yerimizi alıp saat 10:30 da hareket eden yat turumuz Fethiye'nin eşsiz Adacıklarını ve güzelliklerini keşfetmeye başlıyoruz. Turumuz beş duraktan oluşmakta sırasıyla; TAVŞAN ADASI,GÖCEK ADASI,YASSICALAR ADASI(Bu adada aynı anda 5 adayı görebilirsiniz),TERSANE ADASI,AKVARYUM KOYU,KIZIL ADA dır.

İlk olarak Tavşan adasında ki yüzme molamızın ardından Göcek adasına varıyoruz burada ki yüzme molası ve öğle yemeğimizi alıyoruz. Devamın da Yassıca adaya varıp orada karaya çıkabilir orada güzel adaları resim çekebilirsiniz. Buradan devamla Tersane adası, Akvaryum koyu ve Kızıl ada da vereceğimiz yüzme molaları ile limanımıza dönüyoruz.

18:30 civarı limana yaklaşan yatımızdan inip Bizi bekleyen araçlarımıza yerleşiyoruz.

Sevgili misafirlerimiz burada turu turumuz bitmiyor tabi ki de araçlarımıza yerleştik den sonra 1 saatlik 80 km bir yolculuk ile sizleri Akşam yemeğimiz için yine doğa lezzet ve sakinlik ile ŞAFAK RESTORANT da buluşturuyoruz. Ortalama bir saatlik bir molamızın ardından yolumuza devam ederek Antalya’ya 23:00 civarı almış olduğumuz noktalar da sizlerle vedalaşarak bir sonraki turumuzda sizleri tekrar aramızda görmek temennisi ile ayrılıyoruz. Hoş çakalın dostça kalın bizimle kalın katılımınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz.

 

Departure Places: ANTALYA ANA CADDE ÜZERLERİNDEN
PROGRAM
OTHER INFORMATIONS
Departure Places
    Notes

    Cancellation Conditions
    https://turontime.com/tur-1485-fethiye-12-adalar-tekne-turu.html

    Kışla mahallesi Güllük caddesi A. Tugayoğlu Apt. No: 22/N Muratpaşa /ANTALYA


    This printout is on 23.04.2024 09:42. may make changes to the tour schedule and prices. Please check again at the time of booking.