ALANYA PARAŞÜT Tur Programı

TUR PROGRAMI

 

Uçuş Rezervasyonu yaptırdıktan 1 saat sonra ertesi gunku hava durumuna gore uçuş saatiniz ayarlanacaktır. Kemer Antalya Belek ve Side Manavgat bölgeleri için transfer saatleri bildirilecektir.

Antalya ili Alanya ilçesinde bulunan, Akçalı Tepe 650 metre rakımlı tepemizden uçuşumuzu gerçekleştirmekteyiz.  Alanya’da bulunan meşhur Cleopatra Plajındaki ofisimizde toplanan müşterilerimiz, uçuşun gerçekleştirileceği alana 25 dakikalık bir safari seyahati ile ulaştırılmaktadır. Bu yolculuk için özel olarak tasarlanmış 4x4 Land Rover arazi araçları kullanılmaktadır.   Bu kısa ve eğlenceli yolculuk sonrasında müşterilerimiz kalkış pistimize ulaşmaktadır. Kalkış pistinde yolcularımıza uçuş öncesi Pilotlar tarafından bilgi verilerek, yapılması gerekenler aktarılır ve uçuş ekipmanları giydirilir. Kalkış alanından küçük bir koşu ile havalanan Tandem Yamaç paraşütleri tepe üzerinde rüzgârın durumuna göre min. 15, max 25 dakikalık bir uçuş gerçekleştirirler. Uçuşlar sırasında Toros Dağlarının o muhteşem yeşili, Alanya şehri, Alanya Kalesi ve o muhteşem Cleopatra Plajı ile berrak, masmavi denizin görüntüsü eşliğinde muhteşem bir uçuş yapılır. Uçuş Cleopatra Plajında bulunan ofisimizin önüne yapılan iniş ile son bulur. Sizde bizlerle bu muhteşem duyguyu yaşamak istiyorsanız hiç durmayın ve bizimle iletişime geçin, gökyüzünde buluşmak dileğiyle…..

 

NOT : 105 KİLO VE ÜZERİ MİSAFİRLER VE HAMİLE BAYANLAR  PARAŞÜT KURALLARINCA UÇAMAZ

Departure Places: ANTALYA ANA CADDE ÜZERLERİNDEN
PROGRAM
OTHER INFORMATIONS
Departure Places
    Notes

    Cancellation Conditions
    https://turontime.com/tur-1488-alanya-parasut.html

    Kışla mahallesi Güllük caddesi A. Tugayoğlu Apt. No: 22/N Muratpaşa /ANTALYA


    This printout is on 28.03.2024 15:13. may make changes to the tour schedule and prices. Please check again at the time of booking.