LAVANTA TARLALARI & SALDA GÖLÜ Tur Programı

TUR PROGRAMI

 

27 HAZİRAN - 02 AĞUSTOS ARASI HER ÇARŞAMBA - CUMARTESİ VE PAZAR GÜNLERİ YAPILMAKTADIR

 

Sabah 06:00'da Evinize En Yakın Ana Caddelerden Toplayarak Isparta ya Hareket.

Karacaören Barajı Göl Naturel Restaurant da Açık Büfe sabah Kahvaltısı 

Karacaören Barajı Panoromik Bayraklı Tepe Seyir Terası Molası

Enfes kokulu lavanta tarlalarını görmek ve lavantaları toplamak için Fransa’nın Provence bölgesini aratmayan eşsiz güzellikteki Keçiborlu'nun Kuyucak köyüne ulaşıyoruz. Muhteşem manzaraya sahip Lavanta tarlalarında güzel vakit geçirip fotoğraflar çekildikten sonra lavanta bahçelerinde verilecek serbest zamanda bahçedeki lavantalardan Bir Demet Evinize götürmek üzere firmamızın Hediyesi olarak Verilecektir.  Daha Sonra Köyde kurulmuş stantlarda Kuyucak köyünde yaşayan kadınların el yapımı ürünlerini ve lavanta ürünleri alışverişi yapabilirsiniz. Köyden Çıkışımızdan sonra  Burdur'a Hareket Ediyoruz. BURDUR merkezde İSTASYON RESTAURANT Burdur a Özgü 1,5 Porsiyon Burdur Şiş ve salata dan oluşan Yemeğimizi alacağiz

Yemek Sonrası Salda Gölü'ne Hareket

Salda Gölü'nde 2 Saat Serbest Zamanımız da İsteyen Misafirlerimiz fotoğraflar Çekebilir. İsteyenlerde Beyaz kumlar Üzerinde Göl'ün Soğuk Suyuna Kendilerini atabilir.

Salda Gölünden Hareket Ederek Antalya da Sizleri Aldığımız Noktalara Bırakıyoruz Bir Başka turda Görüşmek Dileğiyle Hoşçakalın..

 

Departure Places: ANA CADDE ÜZERLERİNDEN
PROGRAM
OTHER INFORMATIONS
Departure Places
    Notes

    Cancellation Conditions
    https://turontime.com/tur-1489-lavanta-tarlalari-salda-golu.html

    Kışla mahallesi Güllük caddesi A. Tugayoğlu Apt. No: 22/N Muratpaşa /ANTALYA


    This printout is on 28.03.2024 11:44. may make changes to the tour schedule and prices. Please check again at the time of booking.