JEEP SAFARİ & UÇANSU ŞELALESİ Tur Programı

TUR PROGRAMI

Sabah 07.00 Ana caddelerden alınarak Jeep safari Merkezimize Hareket

Turumuza ilk olarak Gebiz köyünde bulunan istasyonumuza gelinir. Burada misafirlerimize tur güvenliği ile ilgili info’nun rehberimiz tarafından verilmesinin ardından araçlarımıza yerleşme ile öncü jeep eşliğinde maceralı turumuz başlar.

Çığırgan çayı ve Nar bahçelerinin arasından geçerek Değirmen burnu Köyüne ulaşırız. Burada Hacıosmanlar köyü ve dere geçişleri ile ormanın arasında yer alan köy evinde fotoğraf çekimi molası verilir. Molada rehberimiz tarafından köy evi ve köy yaşamı hakkında bilgilendirme yaparken köylüler tarafından toplanmış doğal Ada çayı ikramında bulunulur.

Öğle Yemeği için Alabalık tesislerinde yer alan mola yerimize hareket yaklaşık 1.5 saatlik mola ile öğlen leziz yemekleri tadıyoruz bu arada suyun sesi ve ağaçların altında yorgunluğumuzu orada bırakıp Hatipler köyü güzergahını takip ederek Uçan su Şelalesinde yüzme molası verdikden sonra  Geri dönüş için istasyonumuza  doğru hareket ediyoruz.

Servis Araçlarımıza yerleşmenin ardından Antalya’ya hareket ederek sabah almış olduğumuz noktalara sizleri bırakarak bir sonraki turda da sizleri aramızda görmek üzere ayrılıyor hepinize katılımınızdan dolayı TALYA TUR Ailesi olarak TEŞEKKÜR ediyoruz.

Departure Places: ANTALYA ANA CADDE ÜZERLERİNDEN
PROGRAM
OTHER INFORMATIONS
Departure Places
    Notes

    Cancellation Conditions
    https://turontime.com/tur-1492-jeep-safari-ucansu-selalesi.html

    Kışla mahallesi Güllük caddesi A. Tugayoğlu Apt. No: 22/N Muratpaşa /ANTALYA


    This printout is on 20.04.2024 08:22. may make changes to the tour schedule and prices. Please check again at the time of booking.