BODYFLIGHT (RÜZGAR TÜNELİ) & SLINGSHOT & BUGGY SAFARI Tur Programı

Misafirlerimizi vermiş olduğumuz alınış saatlerinde otellerinden yada evlerine en yakın ana cadde üzerinden transfer araçlarımızla alınarak hareket noktamız olan Kundu Buggy parkurumuza getiyoruz.  Burada misafirlerimize  tur ve güvenlik ile  ilgili infolar rehberlerimiz tarafından verildikten sonra misafirlerimizi Buggy araçlarına bindirilerek maceralı turumuza başlıyoruz.45 dakika süren Extreme Buggy tur 35 dönüm üzerine kurmuş olduğumuz Suni yapay parkurumuzda misafirlerimize çamurun keyfini yaşatıyoruz. Yaklaşık 3.5 km engebelerin ve tepelerin olduğu inişlerde çamur havuzlarının bulunduğu alanımızda Extreme Offroad keyfini doruklara taşıyoruz. Tur bitiminde toplanma alanımızda bulunan duş ve soygunma kabinlerini kullanabilirsiniz.

  BODYFLIGHT (RÜZGAR TÜNELİ)

Buggy Safarinin ardından  Bodyflying alanına geçiyoruz. Bodyflying   insanoğlunun hayallerini süsleyen kuşlar gibi özgürce uçmayı gerçekleştiren bir spor ve eğlence faliyetidir.Tünelin içersine giren kişi 2’şer dakikalık periyotlar ile toplam 4 dakika olmak üzere Saatte 220 km hızla aşağıya düşme efektini yaşayacaksınız.Güvenli Yapısı İle Herhangi bir kaza riski olma ihtimali yoktur.

****10 yas altı çocuklar , hamile bayanlar ve kalp rahatsızlığı olanları bu parkura üzülerek kabul edemiyoruz**** 

SLİNGSHOT 
Yaklaşık 60 adet bağımsız lastik içine gömülü çift çelik halat ile güvenliği son seviyeye alınmış bir extreme ürünü’dür misafirlerimizi  ürün’e bağlandıktan sonra ilk olarak yerden 26 metre yüksekliğe tam dik açıdan fırlatıyoruz.  ikinci atış ise 90 derece açı ile yerden yaklaşık 18 metre üçüncü fırlatma ise buggy araçlarnın yardımı ile çekilerek tam yatay şekilde fırlatılır.Yerden hızlıca yükseğe fırlatılan misafirlerimiz korku ve heycan duygusunu iliklerine kadar hissedeceklerdir. 


****10 yas altı çocuklar , hamile bayanlar ve kalp rahatsızlığı olanları bu parkura üzülerek kabul edemiyoruz****

Departure Places: OTEL VE ANA CADDE ÜZERLERİNDEN
PROGRAM
OTHER INFORMATIONS
Departure Places
    Notes

    Cancellation Conditions
    https://turontime.com/tur-1969-bodyflight-ruzgar-tuneli-slingshot-buggy-safari.html

    Kışla mahallesi Güllük caddesi A. Tugayoğlu Apt. No: 22/N Muratpaşa /ANTALYA


    This printout is on 25.04.2024 16:38. may make changes to the tour schedule and prices. Please check again at the time of booking.