İSTANBUL & ADALAR & POLENEZKÖY & ŞİLE & AĞVA & MAŞUKİYE Tur Programı

TUR PROGRAMI

 

 

Departure Places: ANTALYA ANA CADDE ÜZERLERİ
PROGRAM
1 Day:

Turumuza katılmak isteyen misafirlerimiz için BELEK-ANTALYA-BELDİBİ-GÖYNÜK-KEMER- ALANYA-MANAVGAT-SİDE Bölgelerinden Belirtilen saatte belirtmiş olduğunuz alınış noktası sonrası İSTANBUL yolculuğumuza başlıyoruz. 

 



2 Day:

Yolda vereceğimiz molalar sonrasında sabah İstanbul’a varıyoruz. Vereceğimiz kahvaltı molası sonrasında adalar istikametine gidecek vapura biniyor ve ilk durağımız olan Heybeliada‘ya ulaşıyoruz. Heybeliada’nın meydanını ve çarşısını gezip, benzersiz bir renk cümbüşü oluşturan çiçeklerini fotoğraflıyoruz. Eski Deniz Harp Okulu – Şimdiki Deniz Lisesi , Türkiye’nin ilk Verem Hastanesi(Sanatoryum), İsmet İnönü’nün Evi ve Ruhban Okulu ile ünlü bu güzel adada vereceğimiz serbest zaman sonrasında Büyükada gezimizi gerçekleştirmek için tekrar vapura biniyoruz. Büyükada’ya vardığımızda fayton sesleri ile büyülenecek, film ve dizilere konu olan Büyükada sokaklarında gezinirken geçmişin izlerini taşıyarak nostalji yapacaksınız. Dondurması, balığı ve faytonu ile ayrı bir keyiftir Büyükada. Büyükada’da geçireceğimiz keyifli saatler sonrasında vapurumuza binerek bu keyifli Adalar gezimizi sonlandırıyoruz. Anakaraya döndüğümüzde bizleri bekleyen aracımıza binerek, konaklayacağımız otelimize doğru yola koyuluyoruz. 



3 Day:

Sabah otelde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında İstanbul’un tarihi yarımadasına ulaşıyoruz. Gezimiz rehberimizin bize aktaracağı etkileyici bilgiler eşliğinde Sultanahmet Meydanı‘nın sembol isimlerinin ziyaretlerine başlıyoruz. Alman Çeşmesi, Dikilitaş ve Yılanlı Sütun ile süslü Hipodromu fotoğrafladıktan sonra altı minaresi ve muhteşem güzellikteki iç mekanıyla etkileyici Sultanahmet Camii’ni geziyoruz. Ayasofya Müzesini gezdikten sonra Osmanlı Hanedanlarına ev sahipliği yapmış Topkapı Sarayı ile turumuza devam ediyoruz. Hazine Dairesi, kutsal emanetler ve daha birçok bölümü gezdikten sonra tarihi yarımadadan ayrılıp Mısır Çarşısı‘na geçiyoruz. Vereceğimiz serbest zaman süresince tarihi pazarı ve çevresindeki meşhur yapıları keşfedebilirsiniz. Ardından ise bizleri bekleyen özel teknemize doğru yola koyuluyoruz. Boğaz’da yapacağımız tekne turunda; sarayları, köşk ve yalıları, boğaz köprülerini, Kız Kulesi’ni görüyor; kıtalar arası gerçekleşen yolculuğumuzu Haliç‘te sonlandırıyoruz. Ardından da bizleri bekleyen aracımıza binerek otelimize dönüyoruz. 



4 Day:

Otelde alacağımız kahvaltı sonrasında tur aracımızla eski adı “Adampol”olan ve Polonyalı göçmenlerin yaşadığı Polonezköy‘e doğru yola çıkıyoruz. Polonezköy‘de vereceğimiz molanın ardından doğa cenneti olan Şile‘ye geçerek dünyaca ünlü şile bezi dükkanlarını geziyor ve alışveriş etme imkanı buluyoruz. Şile Limanı‘nda vereceğimiz öğle yemeği molası sonrasında Ağva‘yı ziyaret ediyoruz. Benzersiz güzellikteki Ağva da Göksu Nehrinde Tekne Turu na katılıyoruz (extra Kişibaşı 10 TL) Ağva dan Hareket ederek Sapanca göl Kenarında ve Masukiye de serbest Zaman ve molamızın ardından araçlarımıza yerleşiyoruz yolda vereceğimiz molaların ardından almış olduğumuznoktalarda sizleri bırakıp bir başka TALYA TUR  organizasyonunda görüşmek üzere ayrılıyoruz.



OTHER INFORMATIONS
Departure Places
    Notes

    Cancellation Conditions
    https://turontime.com/tur-23-istanbul-adalar-polenezkoysile-agva-masukiye.html

    Kışla mahallesi Güllük caddesi A. Tugayoğlu Apt. No: 22/N Muratpaşa /ANTALYA


    This printout is on 11.04.2024 00:20. may make changes to the tour schedule and prices. Please check again at the time of booking.