DENİZALTI TURU Tur Programı

DENIZALTI TURU

 

Turumuza katılmak isteyen misafirlerimiz için BELEK-ANTALYA-BELDİBİ-GÖYNÜK-KEMER Bölgelerinden HERGÜN servisimiz hareket etmektedir. Belirtilen saatte belirtmiş olduğunuz alınış noktası sonrası KALEİÇİ YAT LİMANINA varış.

Turistik denizaltılar birçok kişi için sualtı dünyası ile direk temas sağlayabilen tek araçtır. Tecrübeli pilotlarımız eşliğinde Antalya Kaleiçi derinliklerini evinizdeki konfor rahatlığı ile gezebilirsiniz. Misafirlerimiz dalıştan yaklaşık 20 dakika önce kayıtlarını yaptırıp dalış brifingi alacaklardır. Dalış süresince tur rehberimiz keyifli bir ortamda sizlere denizaltımız ve sualtı özellikleri hakkında bilgilendirmeler yapacaktır. Misafirlerimiz dalıştan öncesinde ve sonrasında hediyelik eşya mağazamızdan alışveriş yapma imkânına sahip olup Nemo Kafeden içecek ve hafif yiyecekler temin edebilirler. Ortalama 1 saat süren turumuz Limandan başlayıp aynı yerde son bulacaktır. Nemo, geniş camları, yüksek tavan mesafesi (180 cm) ile sualtı gezintisi için özel olarak dizayn edilmiş bir denizaltıdır. Geniş kabini 2 adet Air-Condition ile donatılmıştır. İçeride atmosfer basıncı korunduğu için yolcularımız kulaklarında bir basınç değişikliği hissetmezler. Her yaştan fiziksel kondisyonu yeterli olan kişiler denizaltımız ile sualtı güzelliklerini keşfetmek için bizimle dalış yapabilirler. Çocukların en az 90 cm boyunda olmaları gerekmektedir.

Turumuzun tamamlanması ile araçlarımıza yerleşiyoruz almış olduğumuz noktalara sizleri bırakıp bir başka TALYA TUR organizasyonun da görüşmek üzere ayrılıyoruz.

TUR FİYATLATIMIZ

KALEİÇİ LİMANDAN KATILIM KİŞİ BAŞI:

BELEK VE BOGAZKENT DEN TRANSFERLİ KİŞİ BAŞI:

ANTALYADAN TRANSFERLİ:

 BELDİBİ-GÖYNÜK-KEMER- TRANSFERLİ KİŞİ BAŞI:

  3-12 YAŞ ÇOCUK 00 TL İNDİRİMLİ

NOT: REZERVASYONLAR TUR ÜCRETİNİN TAMAMI ÖDEMESİ YAPILARAK GERÇEKLEŞMEKTEDİR.24 SAAT ÖNCEDEN İPTAL BİLĞİSİ VERİLEREK TUR İPTALİ VE ÖDEME İADESİ GERÇEKLEŞİR.

Departure Places: BELEK-ANTALYA-BELDİBİ-GÖYNÜK-KEMER
PROGRAM
OTHER INFORMATIONS
Departure Places
    Notes

     0-2 Yaş Çocuklar  ücretsizdir ve ayrı bir koltuk verilmemektedir.


    Cancellation Conditions
    https://turontime.com/tur-43-denizalti-turu.html

    Kışla mahallesi Güllük caddesi A. Tugayoğlu Apt. No: 22/N Muratpaşa /ANTALYA


    This printout is on 28.03.2024 13:59. may make changes to the tour schedule and prices. Please check again at the time of booking.