PAMUKKALE TURU Tur Programı

Turumuza katılmak isteyen misafirlerimiz için hergün Alanya-Manavgat-Side-Belek-Antalya-Beldibi-Göynük-Kemer bölgelerinden servisimiz hareket etmektedir. Belirtilen saatlerde alınış noktalarımızda sizlerle buluştuktan sonra heyecanlı, tarih dolu bir turumuzun yolculuğu başlıyor. Yolumuzun üstünde vereceğimiz serbest kahvaltı molamızın ardından ortalama 3 saatlik bir yolculuk ile dünyaca ünlü travertenleri, Antik Yunan Kenti Hierapolis'i gezip, termal şifalı Kleopatra Havuzu'nda yüzeceğiz. Antik Hierapolis, İsa Mesih’in 12 havarisinden biri olan St. Philip’in mezarıyla bilinir. Şehir Hristiyanlığın yayılmasında önemli bir yere sahiptir. Kleopatra havuzu Roma sütunlarıyla çevrili muhteşem manzarasıyla sıcak (36° üstünde) saf maden suyu ile doldurulmuş, kalp ve kan damarları, kas-iskelet sistemi vb. hastalıklar için yararlıdır. ( Extra 10 Euro) Daha sonra mağaza gezilerimiz ile alışverişin ardından öğle yemeğimizi alıp araçlarımıza yerleşiyoruz. Almış olduğumuz noktalara sizleri bırakıp bir başka TALYA TUR organizasyonunda görüşmek üzere ayrılıyoruz.

NOT:GRUPLARIMIZ KARMA MİLLETLERDEN OLUŞMAKTADIR.

TUR ÜCRETİ:

Belek ve Boğazkent'ten Kişi Başı: 50 euro

Antalya'dan Kişi Başı: 50 euro

 Beldibi-Göynük-Kemer Kişi Başı: 50 euro

Alanya-Manavgat-Side'den Kişi Başı: 50 euro

0-6 yaş ücretsizdir. 7-12 yaş çocuk: 00 TL indirimlidir.

NOT: Rezervasyonlar, tur ücretinin tamamı ödendiği takdirde konfirme edilir. Tur iptali ve ödeme iadesi için, 24 saat öncesinden iptal bilgisi verilmelidir.

Departure Places: OTEL VE ANA CADDELERDEN
PROGRAM
OTHER INFORMATIONS
Departure Places
    Notes

    0-2 yaş çocuk ücretsizdir, ayrı bir koltuk verilmemektedir.


    Cancellation Conditions
    https://turontime.com/tur-60-pamukkale-turu.html

    Kışla mahallesi Güllük caddesi A. Tugayoğlu Apt. No: 22/N Muratpaşa /ANTALYA


    This printout is on 19.04.2024 02:23. may make changes to the tour schedule and prices. Please check again at the time of booking.