ANTALYA ŞEHİR TURU Tur Programı

Turumuza katılmak isteyen misafirlerimiz için Belek, Antalya, Beldibi, Göynük, Kemer bölgelerinden hergün servisimiz hareket etmektedir. Sabah belirtilen saatlerde, buluşma noktalarımızdan sizleri alarak turizmin başkentini gezmeye başlıyoruz. Gezimize aşağı Düden Şelalesi ile başlıyoruz. Suyun 45 metreden denize akışına dalıp giderken bir yandan da fotoğraf ve video çekimi ile bu akan suyun başına gidip zevkli bir yürüyüş yapıyoruz. Daha sonra deri ve hediyelik eşya mağazaları ziyaretlerimizi yaparak, yukarı Düden Şelalesi gezimize başlıyoruz. Ardından öğle yemeği için restaurantımıza geçiyoruz. Yemek sonrası teleferik turu için Tünektepe'ye çıkıyoruz. Tepeden Antalya manzarasını izliyoruz ve sonrasında Kaleiçi'nde 1 saatlik bir tekne turu yapıp, tarih kokan dar sokaklarda Kaleiçi gezimize başlıyoruz. Mandalina, turunç kokan sokaklarda, tarihi yapılar ve Selçuklu döneminden kalan evlerin içerisinde yaptığımız yolculuğumuzu tamamlayıp araçlarımıza yerleşiyoruz ve sizleri almış olduğumuz noktalara bırakıp bir başka TALYA TUR organizasyonunda görüşmek üzere ayrılıyoruz.

TUR ÜCRETİ:

Antalya'dan Kişi Başı: 40 EURO

Belek ve Boğazkent'ten Kişi Başı: 45 EURO

 Beldibi, Göynük, Kemer'den Kişi Başı:40 EURO

0-3 yaş ücretsizdir. 4-12 yaş çocuk 5 Euro indirimlidir.

NOT: Rezervasyonlar, tur ücretinin tamamı ödendiği takdirde konfirme edilir. Tur iptali ve ödeme iadesi için, 24 saat öncesinden iptal bilgisi verilmelidir.

Departure Places: Otel veya ana caddede belirtilen durak
PROGRAM
OTHER INFORMATIONS
Departure Places
    Notes

    0-2 yaş çocuklar ücretsizdir ve ayrı bir koltuk verilmemektedir.


    Cancellation Conditions
    https://turontime.com/tur-676-antalya-sehir-turu.html

    Kışla mahallesi Güllük caddesi A. Tugayoğlu Apt. No: 22/N Muratpaşa /ANTALYA


    This printout is on 20.04.2024 08:54. may make changes to the tour schedule and prices. Please check again at the time of booking.