AQUALAND VE DOLPHINLAND Tur Programı

AQUALAND VE DOLFİNLAND

Turumuza katılmak isteyen misafirlerimiz için ANTALYA -BELEK-KEMER Bölgelerinden HER GÜN servisimiz vardır. Belirtilen saatte belirtmiş olduğunuz alınış noktası sonrası AQUALAND 10:00 da giriş yapıyoruz.

Hayatın her noktasından keyif çıkartarak yaşayan insanların adresi, Sıra dışı eğlence, parlak duygular ve yaz hayranları için Su Parkı dinlenmek için belki en iyi yerlerden biridir! Antalya'da su maceraları dolu bir yer olmasına rağmen, Aqualand haklı olarak turistler arasında en sevdiği su parklarından biri yer alıyor. Ve bunun birçok nedeni var, farklı zorluk derecelerde 40.000 metrekarelik su eğlencesi hem yetişkinlere hem de çocuklara hitap edebilecektir.

Dolfinland, ülkenin en büyük Yunus Akvaryumudur.

Her Gün- Pazartesi hariç- performanslar vardır: Yunuslarımızın eşsiz şovlarını yakından gördünüz mü? Muhteşem gösterileri ve olağan üstü akrobasi hareketleri ile görenleri hayrete düşüren yunuslarımız ile sadece şov izlemekle kalmaz, aynı zamanda yunus ile yüzme aktivitesi yapabilir, fotoğraf çektirebilir, unutamayacağınız anılar bırakabilirsiniz. Parkın içinde botanik ağaçların ve süs bitkilerinin olmasıyla misafirlerine ayrı bir hava vermektedir. Eğlence dolu bir günü tamamlayıp 16:00 da araçlarımıza yerleşiyoruz almış olduğumuz noktalara sizleri bırakıp bir başka TALYA TUR organizasyonun da görüşmek üzere ayrılıyoruz.

  • Dolphin Showlarımız hafta içi ve hafta sonu her gün saat 14:30'da başlar.
  • Gösteri 1 saat sürmektedir.
  •  Dileyen misafirlerimiz için (EXSTRA) Yunuslarla yüzme yaklaşık 5 dk. sürmektedir.
  • Yunuslarla yüzme gösteri sonrasında yapılmaktadır.
  • Platformda yunuslarla resim çektirmek ücretlidir.

 

TUR ÜCRETLERİ

ANTALYADAN TRANSFERLİ:0 EURU

BELEK VE BOGAZKENT DEN TRANSFERLİ KİŞİ BAŞI:0 EURO

 BELDİBİ-GÖYNÜK-KEMER TRANSFERLİ KİŞİ BAŞI:0 EURO

 0-2 YAŞ ÜCRETSİZ 3-11 YAŞ ÇOCUK 0 EURO:

NOT: ÜCRETE GİRİŞ+YEMEK+TRANSFER+LİMİTLİ SOFT İÇECEKLER DAHİLDİR.

NOT: REZERVASYONLAR TUR ÜCRETİNİN TAMAMI ÖDEMESİ YAPILARAK GERÇEKLEŞMEKTEDİR.24 SAAT ÖNCEDEN İPTAL BİLĞİSİ VERİLEREK TUR İPTALİ VE ÖDEME İADESİ GERÇEKLEŞİR

.

 

Departure Places: OTEL VE ANA CADDELERDEN
PROGRAM
OTHER INFORMATIONS
Departure Places
    Notes

    0-2 Yaş Çocuklar  ücretsizdir ve ayrı bir koltuk verilmemektedir.


    Cancellation Conditions
    https://turontime.com/tur-688-aqualand-ve-dolphinland.html

    Kışla mahallesi Güllük caddesi A. Tugayoğlu Apt. No: 22/N Muratpaşa /ANTALYA


    This printout is on 26.04.2024 15:38. may make changes to the tour schedule and prices. Please check again at the time of booking.